wij zijn er voor u24 uur per dag7 dagen in de weekwaar u dat wenst

Versteeg Testing - Het Nieuwe Diep 39b - 1781 AE Den Helder - Tel: 0223 681848 - Mobiel: 06 21415857

HOC Versteeg Testing BV

HOC Versteeg Testing BV is werkzaam op het gebied van hef- en hijstechniek, valbeveiliging, testen, certificeren en onderhouden van hijsgereedschap en valbeveiling. Door de jarenlange ervaring op dit gebied en de innovatieve werkwijzes zijn we in staat snel, accuraat en deskundig te handelen.

Door onze mobiele buitendienst zijn we sterk vertegenwoordigd om offshore, scheepvaart, havenbedrijven, industrie en bouwbedrijven snel en accuraat te kunnen voorzien van onze diensten.

Wij zijn in het bezit van een groot scala aan testapparatuur zoals: druk- en trekcellen, horizontale en verticale trekbanken. Hiermee kunnen wij u nagenoeg alle situaties nabootsen om tot een nauwkeurige en goed onderbouwde testrapportage te komen.

Tevens leveren wij maatwerk op het gebied van staalkabels, kettingwerk, hef- en hijswerktuigen, hijsbanden en valbeveiliging.

HOC Versteeg Testing BV is aktief lid van de EKH: vereniging van Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen. Tevens zijn wij gecertificeerd voor VCA* en ISO 9001.